Aan de slag met Rework Verlofregistratie

Start in 3 stappen met het online regelen van jouw verlofzaken

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met Rework Verlofregistratie kun je super eenvoudig online verlof bijhouden. In dit artikel lees je hoe je in een paar stappen kunt inloggen en geven we je een overzicht van een aantal handige features binnen de app.

Stap 1 – Accepteer de uitnodiging per mail ✉️

Via de mail heb je een uitnodiging ontvangen van Rework. Klik op de link in deze e-mail om de uitnodiging te accepteren en een nieuw account aan te maken. Heb je geen uitnodiging ontvangen, neem dan contact op met je werkgever.

Stap 2 – Download de mobiele app 📱

Nadat je de uitnodiging hebt geaccepteerd ben je automatisch ingelogd. Vanaf nu kun je altijd inloggen op app.rework.nl met je nieuwe inloggegevens. Met deze gegevens kun je ook inloggen op je mobiel. Hiervoor download je onze handige gratis app voor iPhone of Android.

Stap 3 – Aan de slag! 🚀

Nadat je bent ingelogd kun je meteen beginnen met het regelen van je verlofzaken. De app is super makkelijk in gebruik, maar om je op weg te helpen hebben we hieronder een aantal belangrijke features op een rijtje gezet.

• Mijn dashboard: dit is je overzichtspagina. Je ziet hier in één oogopslag al je verlofsaldo’s, je toekomstig geplande verlof, en wie er de komende dagen afwezig zijn. Wil je weten hoe je verlofsaldo’s zijn opgebouwd, klik dan op "saldo-details".

• Verlof aanvragen is zo gebeurd: ga naar je dashboard en klik rechtsboven op de blauwe knop met het plusje om een nieuwe aanvraag in te dienen. Zodra je manager de aanvraag heeft goedgekeurd, ontvang je hierover een mailtje én een notificatie in de mobiele app. Je verlofsaldo is dan ook automatisch bijgewerkt.

• Koppeling met je agenda: je kunt de kalender van Rework koppelen met Outlook, Apple Agenda en Google Agenda. Super handig!

• Upload een profielfoto: maak je account persoonlijker door een eigen profielfoto te uploaden. Zo kunnen je collega's je nog makkelijker herkennen in de app.

Veel succes met dé manier om verlof bij te houden!

Team Rework