Kalender koppelen met Google Agenda

Bekijk jouw verlof en dat van je collega's ook in Google Agenda

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op de kalender in de app kun je zien wie er wanneer afwezig is. Door de kalender te koppelen met je Google Agenda wordt de afwezigheid van jou en je collega's automatisch hieraan toegevoegd.

Volg onderstaande stappen om de kalender van Rework te koppelen aan Google Agenda:

1. Ga in de app naar "Kalender" via de menubalk;

2. Klik rechtsboven op "Koppelen";

3. Kies welke kalender je wilt koppelen. Je hebt ook de optie om de verjaardagen van alle medewerkers te koppelen met je Google Agenda. Klik met je rechtermuisknop op de gewenste link en kopieer de URL ("Linkadres kopiëren");

4. Ga in je browser naar je Google Agenda;

5. Klik op het plusje, vervolgens op "Andere agenda's toevoegen" > "Via URL";

6. Plak hier de URL van de kalender die je gekopieerd hebt vanuit de app;

7. Klik op "Agenda toevoegen".

Wanneer je bovenstaande stappen zonder problemen hebt doorlopen zou de Rework-kalender gekoppeld moeten zijn met je Google Agenda. Neem bij problemen met het koppelen contact met ons op.