Kalender koppelen met Outlook

Bekijk verlof van jou en je collega's ook in je Outlook-agenda

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op de kalender in de app kun je zien wie er wanneer afwezig is. Door de kalender te koppelen met Outlook wordt de afwezigheid van jou en je collega's automatisch toegevoegd aan je eigen agenda.

Volg onderstaande stappen om de kalender van Rework te koppelen aan Outlook:

Stap 1 – Kopieer de link van de Rework-kalender in de app

1. Ga in de app naar "Kalender" via de menubalk;

2. Klik rechtsboven op "Koppelen";

3. Kies nu welke kalender je wilt koppelen. Je kunt hier ook de verjaardagen van alle medewerkers koppelen aan Outlook. Klik met je rechtermuisknop op de gewenste link en kopieer de URL ("Linkadres kopiëren").

Stap 2 – Koppel de kalender met Outlook

Vervolgens gebruik je de gekopieerde link in Outlook om de kalender te koppelen. Hieronder lees je hoe je dit voor de meest voorkomende versies van Outlook kunt doen.

Outlook.com en Office 365:

1. Log in bij Outlook.com of Office.com (Office365) en open de agenda;

2. Ga via de werkbalk naar "Agenda toevoegen" > "Van internet";

3. Plak hier de link die je hebt gekopieerd vanuit Rework;

4. Vul bij Agenda naam een naam in voor de gekoppelde kalender;

5. Klik op "Opslaan" om de kalender toe te voegen. De kalender verschijnt nu bij "Andere agenda".

Outlook 2013 en 2016:

1. Ga in Outlook naar "Bestand" > "Accountinstellingen" > "Accountinstellingen";

2. Ga naar het tabblad "Internetagenda's" en klik op "Nieuw";

3. Plak de link die je hebt gekopieerd en klik op "Toevoegen";

4. Vul bij "Mapnaam" de naam in van de kalender zoals je deze wilt weergeven in Outlook;

5. Klik vervolgens op "OK": de kalender wordt nu toegevoegd en direct gesynchroniseerd.

Oudere versies van Outlook:

Gebruik je een andere versie van Outlook? Dan kun je online via Microsoft Office of via het ingebouwde Help-systeem van Outlook vinden hoe je de kalender kunt koppelen.

Wanneer je bovenstaande stappen zonder problemen hebt doorlopen zou de Rework-kalender gekoppeld moeten zijn aan je Outlook-agenda. Neem bij problemen met het koppelen contact met ons op.