Kalender koppelen met Apple Agenda

Bekijk verlof van jou en je collega's ook in je Apple Agenda.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op de kalender in de app kun je zien wie er wanneer afwezig is. Door de kalender te koppelen met je Apple Agenda wordt de afwezigheid van jou en je collega's automatisch ook zichtbaar in deze agenda.

Volg onderstaande stappen om de kalender van Rework te koppelen met Apple Agenda:

1. Ga in de app naar "Kalender" via de menubalk;

2. Klik rechtsboven op "Koppelen";

3. Klik op de kalender die je wilt koppelen aan Apple Agenda. Je hebt ook de optie om de verjaardagen van alle medewerkers te koppelen aan je Apple Agenda;

4. Wanneer Apple Agenda nog niet geopend is, opent deze nu automatisch. De link van de kalender die je in de app hebt gekozen is hier al ingevuld. Klik vervolgens op "Abonneer";

5. Pas eventueel de naam en kleur van de kalender aan en bepaal hoe regelmatig deze kalender bijgewerkt moet worden;

6. Klik op "OK". De kalender is nu gekoppeld met je Apple Agenda.

Wanneer je bovenstaande stappen zonder problemen hebt doorlopen zou de Rework-kalender gekoppeld moeten zijn met je Apple Agenda. Neem bij problemen met het koppelen contact met ons op.