De Rework-kalender koppelen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt de Rework Kalender gemakkelijk koppelen met je favoriete kalender app. Wanneer je deze koppelt synchroniseert je kalender app met de kalender van Rework, dus ben je altijd op de hoogte van wat er speelt!

Let op! Via de mobiele app bij Android kun je de Rework kalender niet koppelen met je agenda. Dit kun je alleen via onze app in de browser doen.