Twee-staps authenticatie verplicht voor iedereen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als admin kun je twee-staps authenticatie verplicht stellen voor iedere gebruiker binnen je organisatie. Zodra je dit instelt zal iedereen eerst twee-staps authenticatie moeten instellen voordat hij of zij verder gebruik kan maken van Rework. Let op, dit geldt ook voor gebruikers die al ingelogd zijn.

Twee-staps authenticatie verplicht maken

1. Ga naar instellingen;

2. Ga naar algemene instellingen en klik op wijzigen;

3. Vink verplicht inloggen met twee-staps authenticatie aan. Let op, je kan dit alleen inschakelen als je zelf al een account hebt met twee-staps authenticatie;

4. Gelukt! Iedere gebruiker in het bedrijfsaccount is nu verplicht twee-staps authenticatie in te stellen voordat deze verder kan in Rework.