Alle collecties
Jouw team beheren
Startsaldo verlofopbouw instellen
Startsaldo verlofopbouw instellen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je bedrijf net begint met Rework dan kun je verlofsaldo's uit voorgaande jaren in Rework toevoegen. Je kunt uren toevoegen in de jaren dat deze opgebouwd zijn, zodat deze ook de juiste verlooptermijn volgens de verloopinstellingen toegepast worden op deze uren.

Startsaldo instellen bij aanvang Rework

Volg deze stappen wanneer je bedrijf net gebruik is gaan maken van Rework en er uren zijn die medewerkers meenemen uit voorgaande jaren. Indien een medewerker geen uren uit voorgaande jaren meeneemt of over heeft, dan hoeft voor deze medewerkers alleen een nieuwe verlofopbouw ingesteld te worden.

  1. Ga naar Medewerkers, houd de muis boven de medewerker, klik rechts op de drie zwarte puntjes en kies voor beheer verlofopbouw;

  2. In het onderste gedeelte van de pagina kun je het aantal uur per verlofsaldo invullen;

  3. Klopt het jaar op de pagina niet (jaar v贸贸r het startjaar met Rework)? Neem dan contact met ons op via onze chat zodat wij dit voor jullie aan kunnen passen.

Uren uit voorgaande jaren toevoegen

Wanneer je uren uit voorgaande jaren per jaar toe wilt voegen, dan moeten deze door middel van een mutatie toegevoegd worden. Per jaar doe je 茅茅n mutatie voor de wettelijke vakantie-uren, bovenwettelijke vakantie-uren en eventuele andere uren die de medewerker mee mag nemen. Rework houdt dan automatisch rekening met de verloopregels van de verlofsaldo's van uren die dat jaar opgebouwd zijn zodat ze de juiste verlooptermijn hebben.

Was dit een antwoord op uw vraag?