Medewerker gaat meer of minder werken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als iemand meer of minder gaat werken dan krijgt deze medewerker meestal meer of minder verlofuren. Hieronder leggen we uit hoe je ervoor kunt zorgen dat de verlofopbouw aangepast wordt volgens de nieuwe afspraak.

Verlofopbouw aanpassen

1. Ga naar in het menu naar Medewerkers en klik op de medewerker. Klik op de knop wijzigen en kies voor beheer verlofopbouw

2. Klik op de knop Nieuwe verlofopbouw vanaf... om een nieuwe verlofopbouw te maken

3. Vul de datum in waarop de medewerker meer of minder gaat werken. We passen automatisch de oude verlofopbouw aan. Deze stopt één dag voor de nieuwe verlofopbouw start.

4. Soms weet je de einddatum van de nieuwe verlofopbouw al, bijvoorbeeld als een medewerker een contract voor bepaalde tijd heeft. Vul in dat geval ook vast de einddatum in.

5. Vul het nieuwe aantal uur in en sla de verlofopbouw op.

Het saldo van de medewerker wordt automatisch aangepast volgens de nieuwe afspraak.

Wat moet ik nog meer doen?