Vestigingen beheren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als jullie meerdere vestigingen hebben kun je dit ook bij Rework zo instellen. Dit geeft veel meer overzicht. Ook kun je per vestiging regels voor feestdagen en afwijkende verlofsaldo's instellen. Dit is bijvoorbeeld handig voor buitenlandse vestigingen waar andere regels gelden.

Een vestiging toevoegen

Elk account begint met één vestiging, dit is de hoofdvestiging. Je kunt daarnaast ook andere vestigingen toevoegen:

1. Ga naar instellingen;

2. Klik op vestigingen;

3. Klik op nieuwe vestiging toevoegen;

4. Vul de naam in van de vestiging;

5. Vul het aantal werkuren voor een fulltime week in;

6. Kies de lijst standaard feestdagen die voor deze vestiging gelden;

7. Klik op opslaan om de vestiging toe te voegen.

Nu de vestiging aangemaakt is, kun je medewerkers aan de vestiging toewijzen.

Medewerker aan een vestiging toewijzen

Op de volgende manier kun je een medewerker aan een andere vestiging toewijzen:

1. Ga naar medewerkers;

2. Klik op de medewerker die je wilt verplaatsen;

3. Klik op wijzigen > wijzig algemene gegevens;

4. Onder algemene gegevens vind je de huidige vestiging. Klik op de huidige vestiging en kies dan de vestiging waar de medewerker naartoe verhuisd;

5. Klik onderaan de pagina op medewerker wijzigen om de wijzigingen op te slaan.

Een vesting in het buitenland of met andere CAO

Heeft een vestiging andere verlofsaldo's dan de hoofdvestiging? Dan kun je de afwijkende verlofsaldo's van deze vestiging door ons laten instellen;

Een vestiging aanpassen of verwijderen

Een vestiging kun je ook verwijderen of aanpassen. Zorg er wel eerst voor dat er geen medewerkers meer toegewezen zijn aan deze vestiging. Klik bij instellingen > vestigingen op de vestiging om deze aan te passen. Een vestiging verwijder je door naar de instellingen te gaan en vervolgens naar vestigingen. Houd de cursor boven de vestiging die je wilt aanpassen, klik op de drie zwarte bolletjes en kies verwijderen.