Ik kan niet inloggen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Lukt het je niet om in te loggen? Wat vervelend! Als je deze punten naloopt kom je er zo weer in:

• Ben je je wachtwoord vergeten? Die kun je gemakkelijk resetten;

• Heb je al eerder ingelogd? Zo niet, kijk dan of je een uitnodiging hebt ontvangen per mail. Als dat niet het geval is neem dan contact op met je administrator;

• Heb je geen toegang meer tot het e-mailadres waarmee je bij ons geregistreerd staat? Laat dan de administrator van het account je e-mailadres wijzigen. Daarna kun je met het nieuwe e-mailadres inloggen.

• Heb je 2FA ingeschakeld, maar kan je hierdoor niet inloggen? Volg dan de stappen in dit artikel.