Aanvragen en mutaties
Mutatiesoorten instellen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Rework heb je de mogelijkheid om mutaties uit te voeren op de saldo's. Dit kan zijn omdat je overuren wilt uitbetalen, iemand éénmalig extra uren wil geven of bijvoorbeeld een correctie wilt doen. Je kunt zelf instellen wat voor soort mutaties er gebruikt kunnen worden en welke invloed deze hebben op het gewenste saldo.

1. Klik rechtsboven op Instellingen. Kies aan de rechterzijde voor Aanvraagsoorten;

2. Klik op de blauwe knop waar Nieuw in staat en kies voor Nieuwe Mutatiesoort. Vul de naam, het gewenste effect en of deze mutatiesoort alleen voor admins is in en sla deze op.

Wil je weten hoe je een mutatie doet binnen Rework? Klik dan hier.