Roostervrij in de kalender
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Naast verlof kan het ook ontzettend handig zijn om te weten wanneer iemand standaard niet aanwezig is. We bieden je daarom de optie om afwezigheid volgens het rooster - bijvoorbeeld dat iemand nooit op maandagen werkt - te tonen in de kalender! Je kunt dit per medewerker instellen.

1. Ga naar Medewerkers, klik op de 3 zwarte puntjes bij de medewerker en kies 'beheer rooster'.

2. Aan de rechterzijde staat de instelling waarmee je het tonen van roostervrij in de kalender voor deze medewerker in of uitschakelt.

Je kunt nog meer met Roostervrij in de kalender. Geef het een aparte kleur of laat in tekst zien dat het om Roostervrij gaat: hier zie je hoe.