Instellingen voor je gebruikersaccount
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel leggen we allemaal uit wat je kan instellen bij je gebruikersaccount. Je komt bij je persoonsgegevens door rechtsboven op jouw avatar (de gekleurde cirkel met jouw initialen) te klikken en vervolgens naar mijn account te gaan.

Profielfoto uploaden

Voeg een profielfoto toe aan jouw account om je account persoonlijk te maken! Overal in de app waar je eerst jouw avatar zag wordt nu jouw profielfoto getoond. Zo kan iedereen makkelijker zien wanneer jij afwezig of aanwezig bent.

Klik op upload je eigen profielfoto om en kies vervolgens een foto die je als profielfoto in wilt stellen.

Persoonlijke gegevens

Je kan hier je naam die wij in Rework gebruiken wijzigen, taal en als je een beoordelaar bent instellen of je wekelijkse herinneringen wilt ontvangen van openstaande aanvragen.

Inloggegevens

Hier kun je je wachtwoord en e-mailadres wijzigen waarmee je inlogt. Ben je het wachtwoord vergeten en kun je daarom niet meer inloggen? Volg dan deze stappen.

2FA instellen

Je kan hier je Rework account extra beveiligen door two-factor authentication in te stellen. Wij leggen hier uit hoe je dat doet.