Alle collecties
Aanvragen en mutaties
Verlof indienen, wijzigen, annuleren of verwijderen
Verlof indienen, wijzigen, annuleren of verwijderen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Verlofaanvraag indienen

Verlof gaat altijd volgens het rooster en je kunt niet meer uren aanvragen dan dat je werkt op een dag. Zo doe je een verlofaanvraag:

  1. Ga naar Verlof via de bovenbalk, druk op het blauwe plusje rechts bovenin en selecteer Verlof;

  2. Kies de Verlofsoort, de medewerker (indien je een aanvraag voor een ander indient) en eventueel een titel of beschrijving;

  3. Kies de dagen en geef aan of het om hele dagen gaat, of vul een begin en eindtijd in. Het aantal uur bij 'hele dag' wordt automatisch vanuit je rooster berekent;

  4. Dien het verlof in. Daarna is het aan je beoordelaar om deze goed te keuren of af te wijzen. Als je dit als Admin doet krijgt de medewerker hierover bericht, waneer je dit als medewerker doet krijgt de beoordelaar bericht.

Verlofaanvraag wijzigen, annuleren of verwijderen

Verlofaanvragen zijn binnen Rework met terugwerkende kracht wijzigbaar. Heb je een fout gemaakt, wil je toch meer verlof opnemen of wil je toch een andere verlofsoort gebruiken? Dan kun je deze gewoon aanpassen. Als medewerker, kun je alleen een goedgekeurde verlofaanvraag wijzigen wanneer je werkgever in Rework heeft ingesteld dat dit kan. Een aanvraag die nog niet beoordeeld is, kun je altijd nog wijzigen. Administratoren kunnen een verlofaanvraag altijd op een later moment nog wijzigen.

  1. Ga naar Verlof en typ de naam van de medewerker in de zoekbalk;

  2. Zoek de desbetreffende aanvraag in de resultaten en klik op de 3 zwarte puntjes aan de rechterzijde;

  3. Kies vervolgens voor Wijzigen / annuleren of verwijderen - zie je dit niet, dan mag het niet volgens de bedrijfsinstellingen. Laat dan een bericht achter in je aanvraag bij 'berichten en historie'. Je beoordelaar krijgt hierover een mail.

Was dit een antwoord op uw vraag?