Alle collecties
Thuiswerken
Aan de slag met thuiswerk-registratie
Aan de slag met thuiswerk-registratie

Ontdek onze module voor thuiswerken

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de thuiswerkmodule van Rework kun je heel eenvoudig opgeven wanneer je thuis werkt of op kantoor. In dit artikel leggen we uit:

  • Hoe je opgeeft wanneer je thuis werkt of op kantoor;

  • Waar je kunt zien wanneer jij en je collega's thuiswerken.

Thuiswerk- of kantoordag aanvragen

Op je dashboard zie je jouw thuiswerk-schema onder Waar werk je?. Werk je een keer op een andere dag thuis? Vraag deze dag eenvoudig aan door daaronder op Wijzigen te klikken. Klik vervolgens de dag aan waarop je thuis wilt werken en klik op Aanvragen. Je manager ontvangt vervolgens een melding om je aanvraag goed te keuren.

Thuiswerkdagen aanvragen

In dit schema zie je alleen waar je de komende weken werkt. Als je voor de komende maanden wilt opgeven wanneer je thuis werkt klik je onder het schema op Bekijk meer weken en vervolgens op Wijzigen. Zo kun je je thuiswerkdagen voor de komende maanden alvast invullen!

Check wanneer je collega's thuiswerken

Soms is het handig om te weten wie van je collega's op kantoor aanwezig zijn en wie er juist een dagje thuiswerken. Voor een handig overzicht ga je in het menu naar Thuiswerken. Je ziet hier welke collega's er thuiswerken en je ziet in één oogopslag de bezetting op kantoor.

Overzicht wie er thuis werkt en wie op kantoor

Als je alléén wilt zien wie er vandaag op kantoor zijn en wie er thuiswerken kun je ook op je dashboard aan de rechterkant onder Komende dagen op het huisje of kantoortje bij Vandaag klikken.

Hoeveel collega's werken thuis?
Wie werkt er vandaag thuis en wie op kantoor

Was dit een antwoord op uw vraag?