Facturatie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Rework kun je jullie facturen terugvinden. Je kunt facturen downloaden of de specificatie van iedere factuur inzien. Ook kun je adresgegevens aanpassen ten behoeve van de facturatie.

Facturen inzien of downloaden

Om facturen van Rework in te zien of te downloaden ga je naar instellingen > facturatie. Hier staan alle facturen vanaf januari 2018 of later die jullie van ons ontvangen hebben. Klik op de factuur om de specificatie van de factuur in te zien of klik op download om de factuur als PDF-bestand te downloaden.

Op de specificatie van de factuur vind je het aantal gebruikers per maandelijkse periode en onderaan de specificatie vind je eventueel een verrekening die hierop gebaseerd is. Een verrekening zal alleen gedaan worden wanneer er meer of juist minder gebruikt is dan vooruitbetaald. Op de eerstvolgende factuur worden deze te verrekenen kosten in rekening of mindering gebracht.

Een nieuwe factuur wordt automatisch aangemaakt en verstuurd, berekend op basis van het aantal gebruikers in jullie account op het moment dat de factuur wordt aangemaakt.

Facturatiegegevens aanpassen

Indien jullie adresgegevens wijzigen of wanneer de factuur naar een ander e-mailadres verstuurd moet worden, dan kan dat aangepast worden. Ga hiervoor via instellingen naar facturatie en klik linksboven op facturatiegegevens wijzigen. Klik onderaan de pagina op opslaan om deze wijzigingen door te voeren.