Notificatie e-mailadres
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Rework kun je een mailadres instellen waarop je notificaties ontvangt van aanvragen. Daarnaast verstuurt Rework ook e-mails naar het mailadres van de beoordelaar van deze aanvragen. Wanneer deze twee mailadressen gelijk aan elkaar zijn, ontvang je twee e-mails per aanvraag op hetzelfde adres.

Op de volgende wijze kun je het e-mailadres waar notificaties op binnenkomen aanpassen:

1. Ga naar instellingen;

2. Klik vervolgens op wijzigen;

3. Pas je notificatie e-mailadres aan naar het e-mailadres waarop je notificaties van aanvragen op wilt ontvangen. Wil je liever helemaal geen notificaties ontvangen? Laat in dat geval dit veld leeg;

4. Klik op wijzigingen opslaan.