Het bedrijfsaccount instellen
Belangrijke bedrijfsdag toevoegen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de nieuwe versie van Rework is het mogelijk om een belangrijke dag voor het bedrijf toe te voegen die zowel zichtbaar is in de kalender, als wanneer je een aanvraag toevoegt. Hierdoor kunnen medewerkers gemakkelijk rekening houden met deze belangrijke dag. Dit is vooral handig om beursdagen, speciale gebeurtenissen of evenementen te markeren. Je hebt hierbij ook de optie om de medewerkers vrij te geven op deze dag, zonder dat dit van het saldo afgaat.

1. Klik rechts bovenin op Instellingen. Aan de rechterzijde klik je op Feestdagen en Overige Dagen;

2. Druk op de blauwe knop met 'Nieuwe Dag'. Je kunt hier de dag vormgeven, vul hierbij een Datum, een Naam, en of de medewerkers hier vrij op zijn in.

Je belangrijke dag is nu toegevoegd!