Je Rework abonnement opzeggen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We zijn blij met jou als klant en willen graag dat je tevreden bent. Maar we begrijpen dat er soms redenen zijn om je overeenkomst met Rework op te zeggen. Graag helpen wij je om te kijken of dit toch de beste keuze is: we bespreken graag wat er voor jou mist in Rework en waar je tegenaan loopt! Wil je toch opzeggen, dan staat hieronder uitgelegd hoe dat werkt.

Abonnement opzeggen: hoe werkt dat?

Stuur ons een bericht via de chat (klik hiervoor rechts onderin op het icoontje) waarin staat dat jullie het abonnement willen beëindigen. We zijn natuurlijk nieuwsgierig naar de reden van opzegging, zodat wij daar wat van kunnen leren. Het abonnement met Rework is maandelijks opzegbaar, rekening houdend met een volle maandelijkse periode die op de huidige factuur gespecificeerd staat. Nadat je abonnement opgezegd is, heb je nog toegang tot je Rework account tot en met de einddatum van je abonnement.

Zodra we de opzegging hebben ontvangen en door ons is verwerkt ontvang je hier een bevestiging van. Het werkelijke gebruik van de afgelopen periode factureren we nog indien nodig.

Gegevens meenemen

Alle informatie over saldo's en toekomstige aanvragen van gebruikers kunnen worden geëxporteerd.

Was dit een antwoord op uw vraag?