Koppelingen met andere applicaties

Gebruik de API en webhooks om Rework te koppelen met andere applicaties

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Rework heeft een API en webhooks beschikbaar waar je als klant gebruik van kunt maken. Hiermee kun je het bijvoorbeeld mogelijk maken om vanuit een andere omgeving verlofaanvragen in te dienen of om juist data uit Rework te halen voor verloning.

In Rework kun je bij instellingen > externe koppelingen meer lezen over het gebruik van de API en webhooks of lees onze API documentatie voor een overzicht van alle mogelijkheden.

Als je ondersteuning nodig hebt of je hebt vragen over het koppelen van je applicatie met Rework; laat het ons weten, we helpen je hier graag bij!