Uitnodiging opnieuw versturen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zodra een medewerker wordt uitgenodigd, ontvangt diegene per e-mail een uitnodiging om een account bij Rework aan te maken. Als deze uitnodiging is verlopen (of als diegene de e-mail niet meer heeft), kun je als admin de volgende stappen doorlopen om een nieuwe uitnodiging te versturen:

1. Ga naar Medewerkers en klik op de medewerker;

2. Klik op Wijzigen;

3. Kies voor Uitnodiging opnieuw versturen;

4. De medewerker ontvangt nu per e-mail een nieuwe uitnodiging.

Zie je deze optie niet staan? Dan is de uitnodiging al geaccepteerd door de medewerker en kan hij/zij al inloggen. Als het inloggen niet lukt kun je het wachtwoord resetten.

Uitnodiging opnieuw versturen