Rework kalender koppelen met Apple Agenda

Je kunt de Rework kalender koppelen met Outlook, Google Agenda, iCal of een andere kalender applicatie. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je de Rework kalender met iCal koppelt.

Kalender koppelen met iCal

1. Ga eerst naar de kalender in Rework via het topmenu;
  2. Klik rechtsboven op koppelen;
  3. Je kunt nu kiezen tussen verschillende Rework kalenders: je persoonlijke kalender, kalender van de hele organisatie of kalenders van groepen waar je in zit. Bij de laatste twee type kalenders kun je alleen de af-  en aanwezigheid zien op de kalender bij wie je deze rechten hebt. Klik op de kalender die je wilt koppelen aan iCal;
  4. iCal zal nu automatisch moeten openen als deze nog niet geopend was met de link naar de gekozen Rework kalender ingevuld, klik op abonneren;
  5. Pas eventueel de naam en kleur van de kalender aan en bepaal hoe regelmatig deze kalender bijgewerkt moet worden;
  6. Druk op OK, de kalender is nu gekoppeld met iCal.