Rework agenda koppelen met Google Agenda

De verlofkalender kun je koppelen met een eigen agenda, waaronder Google agenda. De aanvragen uit de verlofkalender zie je dan ook in je eigen agenda staan.  Integreer je persoonlijke verlofkalender of de verlofkalender van de hele organisatie met je Google agenda.

Integreer de Verlofkalender met je Google Agenda

1. Ga in Rework naar de Kalender. In de rechter bovenhoek staat 'koppelen'. Klik op deze link;
  2. Maak nu de keuze of je enkel je persoonlijke kalender wilt koppelen of de verlofkalender van de hele organisatie. Klik met je rechtermuisknop op het linkje en kopieer de URL ('Linkadres kopiëren');
  3. Ga in je browser naar je Google Agenda;
  4. Klik op het plusje: 'Andere agenda's toevoegen' > 'Via URL';
  5. Plak hier de URL die je gekopieerd hebt uit de VerlofApp;
  6. Klik op 'Agenda toevoegen'.

Je hebt de Rework Kalender nu geïntegreerd met je Google agenda.