Rework Kalender koppelen met Outlook

In dit artikel leggen we je uit hoe je de kalender van Rework kan koppelen met Outlook zodat je je hele planning centraal hebt.

Link kalender kopiëren vanuit Rework

1. Ga in Rework naar Kalender;
  2. Klik rechtbovenin op koppelen;
  3. Kies nu of je alleen je persoonlijke agenda wilt koppelen, de agenda van de hele organisatie of eventueel één van de groepen waar je in zit.
  4. Klik met je rechtermuisknop op de gewenste link en kopieer de URL ('Linkadres kopiëren').

Kalender koppelen in Outlook

Vervolgens moeten we deze link gebruiken in Outlook om de kalender te koppelen. Hieronder beschrijven we hoe je dit voor de meest voorkomende versies van Outlook kunt doen. Gebruik je een andere versie van Outlook? Dan kun je online via Microsoft Office of de ingebouwde Help-systeem van Outlook vinden hoe je de kalender kan koppelen.

Outlook 2013 en 2016

1. Klik in Outlook op Bestand > Accountinstellingen > Accountinstellingen;
  2. Klik op het tabblad 'Internetagenda's' op 'Nieuw';
  3. Plak de URL die je hebt gekopieerd, door op Ctrl+V te drukken, en klik op 'Toevoegen';
  4. Typ in het vak 'Mapnaam' de naam van de agenda zoals je deze wilt weergeven in Outlook;
  5. Klik vervolgens op 'OK', de kalender wordt nu toegevoegd en direct gesynchroniseerd;

Outlook.com en Office 365

1. Log in bij Outlook.com of Office.com (Office365) en open de agenda;
  2. Selecteer 'Agenda toevoegen' > 'Van internet' op de werkbalk;
  3. Druk op CTRL+V om hierin de URL te plakken die je hebt gekopieerd vanuit Rework;
  4. Voer in het vak 'Agenda naam' een naam in voor de gekoppelde agenda;
  5. Klik op 'Opslaan' om de kalender toe te voegen. De kalender verschijnt nu bij 'Andere agenda'.

Als je bovenstaande stappen zonder problemen doorlopen hebt, dan zou de Rework kalender gekoppeld moeten zijn aan je Outlook agenda. Neem bij problemen met het koppelen contact met ons op.