Vrije dag voor iedereen

Het is mogelijk om bij een feestdag in te stellen of alle medewerkers daarop verlof hebben. Wanneer je deze optie aanvinkt, hebben alle medewerkers vrij zonder dat dit van het vakantieuren saldo afgaat. Dit is iets anders dan een verplichte vrije dag.

1. Klik rechtsboven op Instellingen;
  2. Aan de rechterkant van het scherm zie je een aantal opties. Klik op Feestdagen en Overige Dagen;
  3. Druk op de 3 zwarte puntjes aan de rechterkant bij de dag (zie onderstaande foto) en druk op Wijzigen. Vink de optie vrije dag voor medewerkers aan.

Bij een nieuwe feestdag of overige dag

1. Druk op de blauwe knop met Dag Toevoegen;
  2. Vink de optie vrije dag voor medewerkers aan;
  3. Vul de andere velden in en sla de dag op.