Feestdagen toevoegen in Rework

Binnen Rework is het mogelijk om zowel de 'standaard' feestdagen in te voeren, of een eigen feestdag te maken. Je kunt hierbij ook aangeven dat iedereen vrij is die dag, zonder dat dit van het saldo af gaat.

Bestaande aanvragen worden, wanneer je aangeeft dat medewerkers vrij zijn, niet met terugwerkende kracht aangepast.

1. Druk rechtsboven op je Naam en klik op Instellingen;
  2. Aan de rechterzijde klik je op Feestdagen en overige dagen;
  3. Druk op de blauwe knop met 'nieuwe dag' Je kunt hier vervolgens kiezen om een 'eigen feestdag' aan te maken, of te kiezen uit één van de standaard feestdagen;
  4. Vul hier alle gegevens in en sla de nieuwe dag op.