Taal aanpassen

Rework is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits. De taal kun je heel eenvoudig wijzigen.

  1. Klik rechtsboven op je naam en ga naar Mijn Account;
  2. Aan de linkerzijde zie je 'account instellingen', hier kun je de taal wijzigen. 
  3. Wanneer je de taal gewijzigd hebt, kun je op 'gegevens opslaan' klikken.
Heeft dit artikel je vraag beantwoordt? Ontzettend bedankt voor je feedback! Het is ons niet gelukt je feedback te verwerken :(

Kom je er niet uit? Neem vooral contact met ons op! Neem vooral contact met ons op!