Aanvraagsoorten alleen voor admins maken

Er zijn verschillende redenen om een soort aanvraag voor medewerkers af te schermen. Je houdt het simpel en minder foutgevoelig voor hen door soorten die zij niet gebruiken uit het zicht te halen.

1. Klik rechts bovenin op Instellingen. Selecteer daarna Aanvraagsoorten aan de rechterzijde;
  2. Zoek de gewenste verlofsoort op, druk op de 3 puntjes op die regel en klik op Wijzigen;
  3. Onderaan in deze pagina staat de mogelijkheid om deze verlofsoort alleen voor admins toegankelijk te maken