Aanvraagsoorten alleen voor admins maken

Er zijn verschillende redenen om een aanvraagsoort voor medewerkers af te schermen. Je houdt het simpel voor hen door aanvraagsoorten die zij niet gebruiken uit het zicht te halen en maakt het makkelijker om de juiste aanvraagsoort te kiezen. Daarnaast, beperk je door aanvraagsoorten te maskeren de foutgevoeligheid.

1. Klik rechts bovenin op je naam en klik op Instellingen Selecteer daarna Aanvraagsoorten aan de rechterzijde;
  2. Zoek de gewenste verlofsoort op, druk op de 3 puntjes op die regel en klik op Wijzigen;
  3. Onderaan in deze pagina staat de mogelijkheid om deze verlofsoort alleen voor admins toegankelijk te maken