E-mailadres van medewerker wijzigen

Het e-mailadres van een medewerker kan op ieder gewenst moment gewijzigd worden. Daarna krijgt diegene geen nieuwe uitnodiging op het nieuwe e-mailadres, maar kan hij of zij direct inloggen.

1. Ga naar Medewerkers, klik op de medewerker en kies voor 'wijzig algemene gegevens';
  2. Op de tweede regel kun je het e-mailadres wijzigen, waarna je onderaan de wijziging nog even moet opslaan.

Stel dat de medewerker hierna niet kan inloggen, volg dan deze stappen.