Verlofopbouw tijdelijk stopzetten

Het kan voorkomen dat iemand er een tijdje tussenuit gaat, of met onbetaald verlof gaat. Wanneer je niet wilt dat iemand in een bepaalde periode geen verlof opbouwt, kun je dat aangeven in Rework.

1. Ga naar Medewerkers, zoek daar de medewerker op, druk op de 3 zwarte puntjes zijn of haar naam en kies voor Beheer Verlofopbouw;
  2. Geef eerst de huidige verlofopbouw een passende einddatum via de 3 zwarte puntjes > 'wijzig met terugwerkende kracht' en sla deze op;
  3. Klik daarna op de blauwe knop 'Nieuwe verlofopbouw vanaf' en geef deze een passende ingangsdatum.

In de periode die tussen de huidige en de nieuwe verlofopbouw ligt, zal de medewerker geen verlof opbouwen.