Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Wanneer je niet meer in je account komt en je weet je wachtwoord niet meer, kun je deze resetten.

1. Ga naar https://app.rework.nl/sign_in. Klik daar op de blauwe link met "wachtwoord vergeten?"
  2. Vul in het opvolgende scherm het e-mailadres in waarmee je bij ons geregistreerd staat, wij sturen je vervolgens een link om je wachtwoord te resetten.

Als je e-mailadres niet herkent wordt, ga dan na bij degene die je verlof goedkeurt met welk e-mailadres je geregistreerd staat

Heb je geen toegang meer tot het e-mailadres waarmee je bij ons geregistreerd staat? Laat dan de administrator van het account je e-mailadres wijzigen. Daarna kun je met het nieuwe e-mailadres inloggen.