Medewerker archiveren of verwijderen

Wanneer een medewerker uit dienst gaat, is het verstandig om deze medewerker te archiveren of te verwijderen.

Als je een medewerker verwijderd, verwijder je ook de gegevens. Wanneer je een medewerker archiveert, behoud je de gegevens, zodat je deze later nog in kan zien. In beide gevallen stop je met het betalen voor deze medewerker. Archiveren of het verwijderen van een medewerker is niet meer terug te draaien. Dit is dus ook geen goede oplossing als iemand tijdelijk uit dienst gaat. Wil je dat iemand tijdelijk geen verlof opbouwt? volg dan dit artikel.

Lees de bovenstaande informatie goed, voordat je overgaat tot deze stappen!

  1. Ga naar Medewerkers en zoek de medewerker op;
  2. Druk op de 3 zwarte puntjes op de regel en kies de gewenste actie (archiveren of verwijderen).
  3. Denk nog even heel goed na over of je het echt wilt en zo ja, bevestig het archiveren of verwijderen.
Heeft dit artikel je vraag beantwoordt? Ontzettend bedankt voor je feedback! Het is ons niet gelukt je feedback te verwerken :(

Kom je er niet uit? Neem vooral contact met ons op! Neem vooral contact met ons op!