Medewerker archiveren

Als je medewerker geen gebruik meer van Rework maakt, maar de gegevens wel wilt bewaren, dan kun je deze medewerker archiveren. Archiveren betekent concreet het volgende:

  • De medewerker verdwijnt uit alle overzichten en kalender.
  • Je kan de gegevens van de medewerker nog wel bekijken via het archief.
  • De medewerker kan niet meer inloggen en gebruik maken van Rework.
  • Je kan geen gegevens meer wijzigen van deze medewerker.
  • We brengen geen kosten meer in rekening voor deze medewerker.

Hoe kun je een medewerker archiveren?

  1. Ga naar Medewerkers en klik op de medewerker.
  2. Klik op de Wijzigen knop.
  3. Klik op Archiveren. Let op, het archiveren van een medewerker kun je niet ongedaan maken.

Wanneer is archiveren geen goede oplossing?

Heeft dit artikel je vraag beantwoordt? Ontzettend bedankt voor je feedback! Het is ons niet gelukt je feedback te verwerken :(

Kom je er niet uit? Neem vooral contact met ons op! Neem vooral contact met ons op!