Uitnodiging opnieuw verzenden

Als iemand zijn uitnodiging verloren is, kun je diegene een nieuwe uitnodiging sturen. Dit kan alleen wanneer iemand het account nog niet geactiveerd heeft. Als iemand al eerder gebruik heeft gemaakt van Rework kun je het wachtwoord resetten.

1. Ga naar Medewerkers en zoek de medewerker op, maar klik nog niet;
  2. Druk op de 3 zwarte puntjes naast de naam van de medewerker en kies Uitnodiging Opnieuw Versturen.

De medewerker heeft nu op het bij ons bekende e-mailadres een nieuwe uitnodiging gekregen.