Verlofsoorten instellen

Er bestaan verschillende soorten verlof voor uiteenlopende situaties. Rework geeft je de mogelijkheid om voor iedere gewenste situatie een speciale verlofsoort aan te maken (zoals voor zakenreizen en opleidingsdagen). Met een verlofsoort geef je afwezigheid aan. Met een verlofaanvraag kun je maximaal het aantal uur dat in het rooster staat voor een bepaalde dag opnemen.

1. Klik rechts bovenin op Instellingen;
  2. Aan de rechterkant zie je verschillende opties. Hier kies je voor Aanvraagsoorten;
  3. Druk op de blauwe knop en kies Nieuwe Verlofsoort;
  4. Vul de naam, het de invloed op het saldo en of alle medewerkers of alleen admins hier gebruik van mogen maken.

We hebben ook een artikel geschreven over hoe je een verlofaanvraag indient. Deze vind je hier.