Instellingen voor thuiswerken

Met de module thuiswerken kun je kantoor- en thuiswerkdagen bijhouden. Met een aantal instellingen die wij hier bespreken kan je dat helemaal op jullie manier doen. Zo weet je wie er werkt, waar er gewerkt wordt en of het kantoor onderbezet of juist overbezet is. Het is ook mogelijk om de reiskosten en thuiswerkvergoedingen door Rework te laten berekenen en bij te houden. Wel zo handig!

Standaard werklocatie via het rooster van een medewerker

Bij het rooster kun je per werkweek de standaard thuiswerk- en kantoordagen invullen. Werkt de medewerker bepaalde dagen standaard helemaal niet? Dan hoeft er ook niets ingevuld te worden.

Thuiswerken bij een medewerker aanzetten

Per medewerker geef je aan of zij gebruik maken van de module Thuiswerken. Dit doe je op de volgende manier:

1. Ga naar de medewerker;
  2. Klik op wijzigen en kies voor wijzig algemene gegevens;
  3. Vink bij Modules de module Thuiswerken aan;
  4. Sla de wijziging op.

Reiskosten en thuiswerkvergoeding

Wanneer je de module Thuiswerken gebruikt kun je ook reiskosten en thuiswerkvergoeding bijhouden. Rework rekent dan uit hoeveel vergoeding een medewerker ontvangt. Hoe je dit kan instellen leggen wij hier uit.