Gegevens exporteren

In Rework heb je de mogelijkheid om gegevens te exporteren. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je vanuit je CAO verplicht bent je medewerkers overzichten te verstrekken van opgebouwde en afgetrokken verlof of ook offline toegang wilt hebben tot je administratie. Je kan de volgende gegevens exporteren:

• Via Medewerkers kun je een export maken van medewerkers die jij beheert en beoordeelt.
  • Via Verlof kun je een export maken van verlofaanvragen.
  • Bij Rapportage kun je een export maken van alle saldo’s, saldo's tot en met een gekozen datum, totale aftrek/opbouw per aanvraagsoort over bepaalde periodes, en informatie over het verlopen van uren.

Wanneer een export van Verlof en Rapportage wordt gemaakt, wordt er rekening gehouden met toegepaste filters. Zodra je in Rework het overzicht hebt waar je een export van wilt maken, klik je rechtsboven op het pijltje dat naar beneden wijst. Vervolgens kies je of je het overzicht als excel of csv bestand wilt downloaden.