(API/webhooks) koppelingen met applicaties

Rework heeft een API en webhook beschikbaar waar je als klant gebruik van kan maken. Hiermee kun je het bijvoorbeeld mogelijk maken om vanuit een andere omgeving verlofaanvragen in te dienen of om juist data uit Rework te halen voor verloning.

In Rework kun je bij instellingen > externe koppelingen meer lezen over het gebruik van deze koppelmogelijkheden of lees onze documentatie. Stuur een verzoek naar support@rework.nl indien je ondersteuning nodig hebt of vragen. Wij helpen je hier graag bij!