(API/webhooks) koppelingen met applicaties

Bij Rework zijn een API en webhooks beschikbaar waar klanten gebruik van kunnen maken. Hiermee kun je het bijvoorbeeld mogelijk maken om vanuit een andere app verlofaanvragen in te dienen. In Rework kun je bij instellingen > externe koppelingen meer lezen over het gebruiken van deze koppelmogelijkheden. Stuur een verzoek naar support@rework.nl indien je vragen hebt over het gebruik van onze API of webhooks.