Je Rework abonnement opzeggen

Rework abonnement opzeggen?

We zijn blij met jou als klant en willen graag dat je tevreden bent. Maar we begrijpen dat er soms redenen zijn om je contract met Rework op te zeggen. Graag helpen wij je om te kijken of dit toch de beste keuze is: we bespreken graag wat er voor jou mist in Rework en waar je tegenaan loopt! Wil je toch opzeggen, dan staat hieronder uitgelegd hoe dat werkt.

Abonnement opzeggen: hoe werkt dat

Stuur een e-mail naar support@rework.nl dat jullie het abonnement wilt beëindigen. We zijn natuurlijk nieuwsgierig naar de reden van opzegging, zodat wij daar wat van kunnen leren. Het abonnement met Rework is maandelijks opzegbaar, rekening houdend met een volle maandelijkse periode die op de huidige factuur gespecificeerd staat. Nadat je abonnement opgezegd is, heb je nog toegang tot je Rework account tot en met de einddatum van je abonnement.

Zodra we de opzegging hebben ontvangen en door ons is verwerkt ontvang je hier een bevestiging van. Het werkelijke gebruik van de afgelopen periode factureren we nog indien nodig.

Gegevens meenemen

Alle informatie over saldo's en toekomstige aanvragen van gebruikers kunnen worden geëxporteerd.

Heeft dit artikel je vraag beantwoordt? Ontzettend bedankt voor je feedback! Het is ons niet gelukt je feedback te verwerken :(

Kom je er niet uit? Neem vooral contact met ons op! Neem vooral contact met ons op!