Twee-staps authenticatie verplicht voor iedereen

Als admin kun je twee-staps authenticatie verplicht stellen voor iedere gebruiker binnen je organisatie. Zodra je dit instelt zal iedereen eerst twee-staps authenticatie moeten instellen voordat hij of zij verder gebruik kan maken van Rework. Let op, dit geldt ook voor gebruikers die al ingelogd zijn.

Twee-staps authenticatie verplicht maken

1. Ga naar instellingen;
  2. Ga naar algemene instellingen en klik op wijzigen;
  3. Vink verplicht inloggen met twee-staps authenticatie aan. Let op, je kan dit alleen inschakelen als je zelf al een account hebt met twee-staps authenticatie;
  4. Gelukt! Iedere gebruiker in het bedrijfsaccount is nu verplicht twee-staps authenticatie in te stellen voordat deze verder kan in Rework.