Medewerker verwijderen

Het is mogelijk om een medewerker te verwijderen. Dit betekent het volgende:

  • Alle gegevens van deze medewerker worden definitief verwijderd.
  • De medewerker kan niet meer inloggen en gebruik maken van Rework.
  • We brengen geen kosten meer in rekening voor deze medewerker.

Voordat je een medewerker definitief kunt verwijderen, moet je deze medewerker eerst archiveren.

Hoe kun je een medewerker definitief verwijderen?

  1. Ga naar Medewerkers en klik onderaan de pagina op de link bekijk gearchiveerde medewerkers.
  2. Klik op de medewerker die je wilt verwijderen.
  3. Klik op Definitief verwijderen. Let op, het verwijderen van een medewerker kun je niet ongedaan maken.

Wanneer is verwijderen geen goede oplossing?

Heeft dit artikel je vraag beantwoord? Ontzettend bedankt voor je feedback! Het is ons niet gelukt je feedback te verwerken :(

Kom je er niet uit? Neem vooral contact met ons op! Neem vooral contact met ons op!