Medewerker verwijderen

Het is mogelijk om een medewerker te verwijderen. Dit betekent het volgende:

• Alle gegevens van deze medewerker worden definitief verwijderd.
  • De medewerker kan niet meer inloggen en gebruik maken van Rework.
  • We brengen geen kosten meer in rekening voor deze medewerker.

Hoe kun je een medewerker verwijderen?

1. Ga naar Medewerkers en klik op de medewerker.
  2. Klik op de Wijzigen knop.
  3. Klik op Verwijderen. Let op, het verwijderen van een medewerker kun je niet ongedaan maken.

Wanneer is verwijderen geen goede oplossing?