Nieuwe verlofopbouw toevoegen

Je voegt een nieuwe verlofopbouw toe op het moment dat je een nieuwe set regels wilt instellen voor een bepaalde periode. Bijvoorbeeld wanneer iemand vanaf 1 januari meer uren krijgt, meer of minder gaat werken of een nieuw contract heeft gekregen. Dit kan alleen gedaan worden door admins.

1. Ga naar Medewerkers via de bovenbalk en klik op de medewerker.
  2. Klik op de blauwe 'wijzigen' knop en kies 'beheer verlofopbouw'. Klik daarna op 'nieuwe verlofopbouw'
  3. Kijk goed naar de ingangsdatum en einddatum, want de wijzigingen die je hier doorvoert gelden over die gehele periode!
  4. Daarna is het belangrijk om te kijken of het Rooster klopt en zonodig aan te passen.