De Rework Kalender koppelen

Je kunt de Rework Kalender gemakkelijk koppelen met je favoriete kalender app. Wanneer je deze koppelt synchroniseert je kalender app met de kalender van Rework, dus ben je altijd op de hoogte van wat er speelt!

Let op! Via de mobiele app bij Android kun je de Rework kalender niet koppelen met je agenda. Dit zul je dan via de browser moeten doen. 

Voor de meestvoorkomende koppelingen hebben we handige instructies voor je geschreven:

Heeft dit artikel je vraag beantwoordt? Ontzettend bedankt voor je feedback! Het is ons niet gelukt je feedback te verwerken :(

Kom je er niet uit? Neem vooral contact met ons op! Neem vooral contact met ons op!