Dienstverband medewerker

Met het Dienstverband, geef je aan vanaf welk moment een medewerker in dienst gekomen is bij jouw bedrijf en tot wanneer het huidige contract loopt. Wanneer je het dienstverband beëindigt stopt op de einddatum ook automatisch de verlofopbouw.

Wanneer je het dienstverband verlengt, wordt de verlofopbouw niet automatisch verlengt, wij weten namelijk nog niet welke regels gelden in deze nieuwe periode. Je kunt dan het beste ook de verlofopbouw even aanpassen.

Een medewerker gaat uit dienst

In dat geval geef je door de onderstaande instructies te volgen een passende einddatum van het dienstverband op. De verlofopbouw stopt dan ook automatisch op deze datum. Wanneer de medewerker uit dienst is, kun je diegene archiveren of verwijderen. Als je dat gedaan hebt betaal je niet langer voor die medewerker en heeft hij of zij geen toegang meer tot het account.

Dienstverband aanpassen

1. Ga naar Medewerkers en klik op de medewerker waarvan je het dienstverband wilt aanpassen;
  2. Klik daarna bij Persoonlijke Gegevens op de blauwe Wijzigen knop en kies voor Wijzig Algemene Gegevens;
  3. Op deze pagina kun je het dienstverband aanpassen. Hier geef je de datum waarop de medewerker in dienst getreden is en tot wanneer.