Wanneer verlopen onze uren?

Of je vakantieuren verlopen en wanneer, hebben we bij het inrichten van je account gevraagd. Voor het zien wanneer de verschillende urenpotjes verlopen, kun je twee overzichten raadplegen. Je kunt hierbij kijken naar het verloop van uren voor de hele organisatie, of inzoomen op een medewerker. Om te zien of jullie uren verlopen ja of nee, kun je deze instructies volgen:

1. Ga via de rechterbovenhoek naar Instellingen en kies Algemene Instellingen;
  2. Op deze pagina staat per saldo aangegeven of deze uren verlopen. Wil je dat uren juist wel of niet verlopen, neem dan contact met ons op. Wij kunnen een wijziging voor je doorvoeren.
  3. Wil je weten wanneer uren precies verlopen, volg dan de onderstaande instructies.

Overzicht verlopen uren - van de hele organisatie

In dit overzicht is van iedere medewerker te zien wat er als laatste verlopen is en wanneer, en wat er als eerste gaat verlopen en wanneer. Dat maakt dit overzicht vooral handig wanneer je periodiek wilt bijhouden welke medewerkers hun uren nog op moeten nemen.

1. Ga via de bovenbalk naar Rapportage;
  2. Aan je rechterhand kies je Verlopen Uren, hier is van iedere medewerker te zien wat er als laatste verlopen is en wanneer, en wat er als eerste gaat verlopen en wanneer.

Overzicht verloop van uren -  van een medewerker

Een saldo kan - vooral op de lange termijn - uit veel urenpotjes gaan bestaan. Al deze potjes hebben verschillende verloop regels, om te zien wanneer potjes precies verlopen en hoeveel uur er dan verloopt kun je dit handige overzicht bekijken:

1. Ga naar Medewerkers en klik op de medewerker waarvan je de verloopinformatie wilt zien;
  2. Klik in het overzicht op het saldo dat je wilt bekijken;
  3. Onderaan de pagina staat de tabel 'verloopinformatie' hier zie je uit welke potjes het saldo bestaat, wanneer deze potjes verlopen en wat er precies in de loop der tijd met de uren gebeurt is. Wil je exact zien welke aanvragen/mutaties etc. invloed hebben gehad op deze potjes? Klik dan verder naar 'bekijk verloopinformatie per urenpotje'.