Waarom krijg ik mailtjes dubbel?

Door je e-mail als notificatie email-adres in te stellen, terwijl je op hetzelfde account ook je eigen verlof bijhoudt of verlof van andere beoordeelt, krijg je mailtjes dubbel. Het ingevoerde notificatie e-mailadres krijgt alle mails die Rework genereert bovenop de mails die je zelf al krijgt. Dit wijzig je zo:

1. Ga rechtsboven naar Instellingen, je komt daarna terecht bij Algemene Instellingen;
  2. Klik op de blauwe 'wijzigen' knop, op de volgende pagina staat het e-mailadres weergegeven als notificatie e-mailadres en kun je deze weer verwijderen.