Verplichte vrije dag met aftrek verlof

Op dit moment is het niet mogelijk om een verlofaanvraag in te dienen voor meerdere medewerkers tegelijk. Wij begrijpen dat dit voor sommige bedrijven vervelend kan zijn. 

Momenteel is het nog niet mogelijk om met één handeling een verplichte vrije dag op te geven voor alle medewerkers welke van het verlofsaldo wordt afgetrokken. Tot die tijd kun je deze dagen toevoegen door per medewerker een aanvraag in te voeren. Het is wel mogelijk om een vrije dag voor iedereen in te stellen waarbij er geen uren worden gerekend. Hoe je dat doet vind je hier.

Vanaf 50 medewerkers kun je contact opnemen met ons via support@rework.nl. Doe dan eerst een aanvraag in Rework bij één fulltime medewerker die je exact zo invult als dat je het voor iedereen wilt. Als je ons in de mail de URL hiervan stuurt, zullen wij deze handmatig dupliceren voor alle medewerkers. Vertel ons daarbij ook of je wilt dat wij wel of geen rekening houden met het rooster. Wanneer er wel rekening gehouden wordt, zullen er geen uren afgetrokken worden van een medewerker die dan ook niet zou werken en vice-versa. 

Heeft dit artikel je vraag beantwoord? Ontzettend bedankt voor je feedback! Het is ons niet gelukt je feedback te verwerken :(

Kom je er niet uit? Neem vooral contact met ons op! Neem vooral contact met ons op!